Menemen Anaokulu öğrencileri velilerinin desteğini de alarak öğretmenleriyle birlikte ?Sağlıklı Tabak´ projesini gerçekleştirdiler.
Sınıf ortamlarında hazırladıkları köşelerde besin grupları merkezleri oluşturarak evlerden gelen besinleri sergilediler. Velilerin çocuklarıyla birlikte hazırladıkları süslü meyve tabakları da köşelerde sergilendikten sonra bilgilendirme yapılarak meyveler hep birlikte yendi.
Velileri bilgilendirmek için ise broşür hazırlanıp gönderildi, kapı girişine uyarıcı panolar yapıldı. Proje ile çocukların ve ailelerin sağlıklı tabak hazırlama ve sunumu ile ilgili desteklenmeleri sağlanırken çocuklar aileleri ile hazırladıkları yaratıcı meyveleri zevkle yediler.
Haber: S.Derya BOSUT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |