İzmir Gezisi; okul müdür yardımcısı Gülçin Korkutal ve öğretmen Serkan Uygar Karayiğit kafile başkanlığında, gezi inceleme kulübü rehber öğretmenlerinin sorumluluğunda gerçekleştirildi.
Sorumlu idareci ve öğretmenler refakatinde 32 öğrencinin katıldığı gezi planı doğrultusunda ulaşım, Kubilay İlkokulu-İzmir arasında otobüsle sağlandı.
Günübirlik gezi kapsamında; İzmir Kent Merkezi, İzmir Efes Oyuncak Müzesi, İzmir Etnografya Müzesi ve Agora ile Tarihi Asansör ve Deniz Altı Müzesi gibi İzmir´in görülmeye değer yerleri ziyaret edildi.
Bu sayede öğrencilerin, derslerde öğrendikleri tarihi konuları yerinde görme ve inceleme imkanı bulduğu belirtilerek, ?Özellikle müzeler öğrencilerimizi çok etkiledi. Gezimizin sorunsuz, keyifli ve öğretici bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve baştan sona olgunlukla davranan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz? ifadesi kullanıldı.
Haber: S.Derya BOSUT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |