Nilüfer-Umurhan Evlioğlu çiftinin kızları Ülkü Evlioğlu ile, Figen-Argun Yüksel çiftinin oğulları Remzi Yüksel, evliliğe giden yolda ilk adımı atarak nişanlandılar. İlçemizin köklü ailelerinden Evlioğlu ve Yüksel Aileleri de evlatlarının mutluluğunu paylaştı.
4 Ağustos cuma akşamı Bayraklı Saime Sultan Yalısı´nda yapılan nişan töreninde Ülkü&Remzi çifti ile Evlioğlu ve Yüksel Ailelerinin mutluluğunu eş, dost ve akrabalar katılımlarıyla paylaştı.
Gençlerin bu mutluluğunun evliliğe taşınması dileğiyle nişan yüzüklerini Pınar Gıda Grubu Genel Müdürü Suat Özyiğit taktı. Nişan geç saatlere kadar canlı müzik eşliğinde eğlenceyle sürdü.
Haber: Erhan ÖZALP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |