Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
8 Ağustos 2014 Cuma - 09:07

Foçalı Balıkçı” Sanat Sokağı'nda

Fotoğraf Sanatçısı Haluk Erdik'in fotoğraflarından oluşan ‘Foçalı Balıkçı' isimli belgesel fotoğraf sergisi, Foça Sanat Sokağı'nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Başkan Gökhan Demirağ, Haluk Erdik'e, sergi anısına teşekkür pl

 Foçalı Balıkçı” Sanat Sokağı nda

Fotoğraf Sanatçısı Haluk Erdik’in fotoğraflarından oluşan ‘Foçalı Balıkçı’ isimli belgesel fotoğraf sergisi, Foça Sanat Sokağı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

5 Ağustos Salı günü gerçekleşen sergi açılışına; Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Çakmak, belediye meclis üyeleri, Foçalı balıkçılar ve sanatseverler katıldı.

Başkan Gökhan Demirağ, Haluk Erdik’e, sergi anısına teşekkür plaketi verdi

Başkan Demirağ, sergi açılışına katılanlara hitaben yaptığı konuşmada; “Çok kıymetli bir sanat eseri ile karşı karşıyayız. Benimde beraber çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğum,  çok değerli Haluk kardeşimizin sergisiyle baş başayız. O çok kıymetli bir insan, fotoğrafçılık konusunda yıllarca beraber çalıştık. Onun, devam edecek süreçte profesyonel anlamda çok iyi işler çıkaracağına inanıyorum. Kendisine, bundan sonraki kişisel ve mesleki yaşamında başarılar diliyorum. Hepinize geldiğiniz için, destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde, böylesi güzel ambiyansları yaratacağımız ve sanatı ön plana çıkaracağımız projelerde sizlerle buluşmak üzere diyorum” dedi.

Haluk Erdik, “Bir Foçalı olarak, Foça’da yaşayan balıkçıları konu edinen bir sergi açmaktan dolayı mutluyum. Sergi, siyah-beyaz ve çoğunlukla renkli, belgesel bir yaklaşımla çekilmiş 33 fotoğraftan oluşuyor. Balıkçılık mesleği, gerçekten güç koşulları olan bir meslek. Bu serginin kahramanları,  Foçalı Balıkçılar’dır. Destekleri için, Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

“Foçalı Balıkçı” fotoğraf sergisi, 8 Ağustos Cuma akşamına dek, 20.00-24.00 saatleri arasında görülebilecek.  

Haluk Erdik Kimdir?

22 Mayıs 1976 tarihinde İzmir`de doğdu.

1997 yılında, Niğde Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Yayıncılığı Bölümü’ne girdi ve buradaki öğrenimine iki yıl süreyle devam etti. TRT Ankara Televizyonu Belgesel Programlar Müdürlüğü’nde staj yaptı.

1999 yılında, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü`ne girdi ve 2003 yılında mezun oldu. Öğrenim süresi boyunca bir fotoğraf stüdyosunda çalıştı, Fotoğraf Bölümü tarafından düzenlenen karma fotoğraf sergilerine katıldı.

2004 yılında, TRT İzmir Televizyonu için çekilen “Tenedos’tan Bozcaada’ya” isimli Belgesel Filmi için fotoğrafçı olarak çalıştı. 2005 yılında İzmir’de düzenlenen, “Universiade” İzmir Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Resmi Fotoğrafçı olarak görev yaptı.

Temmuz 2007 tarihinden bugüne, Foça Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne bağlı Basın Bürosu’nda çalışmaya devam etmektedir.

Haber Merkezi

 

 
Menemen'de Tarla Günü
 
Menemen'de yarın elektrik yok
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Doğanlar Kilisesi yeniden doğdu
Doğanlar Kilisesi yeniden doğdu
Ağustos sıcağına sanat molası
Ağustos sıcağına sanat molası
Antik Tiyatro'da ilk kazma vuruluyor
Antik Tiyatro'da ilk kazma vuruluyor
MEBET Uluslararası Arenada
MEBET Uluslararası Arenada
Tarih Ödülleri'nde son hafta heyecanı
Tarih Ödülleri'nde son hafta heyecanı
Hem Şifa Dağıtıyor, Hem de Yazıyor
Hem Şifa Dağıtıyor, Hem de Yazıyor
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın