Emiralem´de ikamet eden Bayram Doğan, 22-24 Aralık tarihleri arası Çanakkale-Eceabat´ta yapılan ?Türkiye Profesyonel Kick Boks Şampiyonası´nda Ağır Sıklet´te Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.
Günde 4 saat uykuyla?
Emiralem´de ikamet eden ve 8 yıllık bir spor geçmişi bulunan Doğan, Emiralem-Değirmendere´deki kendi fırınlarında her gece çalışıp 4 saatlik bir uykunun ardından günde çift idman yaparak bu noktaya kadar geldiğini belirtti.
Yaklaşık 1 yıldır da, Gölpark Menemen Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu´nda Kansu Yavuz Türkmen gözetiminde kondisyon ve fizik eğitimini alarak idmanlarına devam etmekte olduğunu ifade eden Doğan, ?Bu anlamda hocamın çok katkısını gördüm? şeklinde görüş belirtti.
Hayali Dünya Şampiyonluğu
Daha önceki derecelerinden de bahseden Doğan, ?2014´te Ağır Sıklet´te Türkiye 3´üncülüğü, 2016´da 91 kiloda yine Türkiye 3´üncülüğü, bu sene de Ağır Sıklet´te Türkiye Şampiyonu olmayı başardım. Yavuz hocamın bu seneki Türkiye Şampiyonluğu´nda çok büyük katkıları var. Her sporcu gibi hayalim Dünya Şampiyonluğu? ifadesini kullandı.
Antalya Yolcusu
8 Ocak-14 Ocak 2018 tarihleri arası Antalya´da düzenlenecek olan ?Uluslararası Kick Boks Şampiyonası´na katılacağını sözlerine ekleyen Doğan, ?Seçilirsem Milli Takım´la birlikte Azerbaycan´a gideceğim. Bu arada yardımlarından dolayı Menemen Ticaret Odası´na sizler aracılığıyla teşekkürlerimi iletirim? dedi.
Haber: S.Derya BOSUT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |