İyi günde kötü günde bir ömür birlikte olmak üzere yola çıkan Dilara ile Yasin çiftinin düğünü, 24 Haziran seçim akşamına denk geldi.
Fatma-Murat Ambarlı çiftinin kızları Dilara, Ayşe-Hasan Öztürk çiftinin oğulları Yasin ile evlendi. Öncesinde 23 Haziran cumartesi gecesi Perşembe Pazar yerinde kına gecesi yapıldı. Bir sonraki gece de Aksu Düğün Salonlarında eş, dost ve akrabaların katılımıyla düğün töreni gerçekleştirildi. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Haber: S.Derya BOSUT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |