Görkemli bir şölen ile açılan Kanatçı Kral, özel soslarla hazırlanan ve kor kömürde ağır ağır kızartılan tavuk kanatlarını müşterilerin beğenisine sunuyor.
İzmir Çanakkale Yolu üzerinde Buruncuk'ta 2 katkı mekanı ile hizmete giren Kanatçı Kral, Hulusi Özcan, Yeliz Karademir ve Osman Karademir ortaklığıyla meydana geldi.
Mekanın açılış kurdelesi aile büyüğü olan Mustafa Ünlü tarafından kesildi.
Tavuk, kömürde yenir”
İzmir Çanakkale yolunun her geçen gün daha fazla işlek hale geldiğini ifade eden Yeliz Karademir, Bu yolu kullanan vatandaşlarımıza kömürde tavuk lezzetini sunmak için Buruncuk'u tercih ettik. Yaz sezonuyla birlikte yoğunluğu artan bu yolda, kısa bir mola vererek dinlenmek ve karnını doyurmak isteyen vatandaşlara özel soslarla hazırlanmış ve kömürde kızartılmış bütün piliç ve tavuk kanatlarımızı sunacağız. Tavuk kömürde yenir” dedi.
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |