Kubilay İlkokulu 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında ilçemizdeki okullar arasında 16 ikiz ile dikkat çekmekte.
İkiz öğrenciler arasında Damla-Yağmur Kozan, Beren-Beril Ocakören, Melis-Ege Özengin, Ela-Çağla Kırtay, Elif Sena-Ece Su Eralı, Mehmet-İbrahim Arda Varol, Meyra-Nilda Ballı, Nida-Nihat Mete, Umut-Onur Aydın, Ali Mert-Eda Soydan, Ecrin-Ceylin Akın, Efe-Yiğit Altuntaş, Hikmet-Orçun Onay, Aslı-Gonca Erdem, Furkan-Zeynep Özgen ve Berrak-Berkcan Öge yer almakta.
?32 öğrencimiz bu güzel kaderi paylaşıyor?
Bu konuda gazetemize açıklamada bulunan Kubilay İlkokulu Müdür Yardımcısı Gülçin Korkutal, ?Kubilay İlkokulu olarak 1. sınıftan başlayarak 2-3 ve 4. sınıf olmak üzere toplam 16 ikimiz var. Genelde aynı sınıfta eğitim görüyorlar. Öğrenci sayımızı da düşünecek olursak toplamda 1500 öğrencimiz var bunun 16 tanesi ikiz öğrencimiz. Toplamda 32 öğrencimiz bu güzel kaderi paylaşıyor. Gerek tek yumurta gerek çift yumurta ikizlerimiz bunların özelliklerini taşıyor. Genelde çift yumurta ikizlerimiz çoğunlukta. Bu sebeple de karıştırma ihtimali düşüyor ve eğitim öğretim de daha kolay oluyor. Duygu ve düşünce anlamında birbirlerine çok bağlı oluyorlar. İkizleri sınıflara ayırmada veli taleplerini göz önünde bulunduruyoruz? şeklinde konuştu.
Haber: S.Derya BOSUT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |