Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
23 Eylül 2016 Cuma - 08:00

Menemen Belediyespor Saha ve Tribünde Tek Yürek

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta yaptığı transferlerle ve flaş teknik direktörü Suat Kaya ile şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Menemen Belediyespor, ligin 3. haftasında evinde mücadele ettiği Tokatspor´u 2-1 skorla yendi.

Menemen Belediyespor Saha ve Tribünde Tek Yürek

STAT: İlçe

HAKEMLER: Yavuz Çetin (x), Nurettin Çiçek (xx), Selman Timur (xx)

MENEMEN BELEDİYESPOR: Bayram(**), Veli(**), Efe(***), Mert Hakan (***), Gökhan Sinanoğlu (**), İbrahim (***), Yasin (**), Ahmet (**) (Dk. 56 Özkan **), Erman(**) (Dk.46 Mustafa Şen ***), Gökhan Ünal(*) (Dk. 21 Tayfur Emre ***), Ertuğrul (**)

TOKATSPOR: Atacan(**), Tolgahan(*), Gökhan Süzen (***), Serkan(**), Haluk (*) (Dk.39 Gökalp **), Turgut Selim(*), Erdi(**)(Dk.46 Eser **), Soner (*), Hakan (***) ( Dk.73 Serdar Eylik *), Eren Özen(**),Emrah (**)GOLLER: Dk. 66 Efe, Dk. 80 (penaltı) Mert Hakan (Menemen), Dk. 37 (penaltı) Gökhan Süzen (Tokatspor)

SARI KARTLAR: Gökhan Sinanoğlu, Mert Hakan Yasin (Menemen)

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta yaptığı transferlerle ve flaş teknik direktörü Suat Kaya ile şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Menemen Belediyespor, ligin 3. haftasında evinde mücadele ettiği Tokatspor´u 2-1 skorla yendi.

Menemen Belediye Başkanı aynı zamanda Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Tahir Şahin maçı şeref tribününden takip etti.

Kırmızı Grup´ta sezonun başlamasından itibaren 2 haftada 2 puan toplayan Menemenspor bu hafta evinde konuk ettiği Tokatspor´u 2-1 mağlup ederek 3. haftada puanını 5´e yükselterek derin bir nefes aldı.

Menemenspor´un ilk atağında ceza sahası içinde Turgut´un elle kestiği pozisyonda hakem, penaltı için düdüğü çalamadı. 16. dakikada gelişen Menemenspor atağında Tokatspor kalecisi Atacan ile çarpışarak yerde kalan Gökhan Ünal sakatlandı. Yerini Tayfur Emre´ye bıraktı. 22. dakikada Tokatspor´un atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Soner´in gollük vuruşunu son anda kaleci Bayram önledi. 37. dakikada Gökhan´ın Hakan´ı düşürmesi sonucu Tokatspor penaltı kazandı. Gökhan penaltıyı gole çevirerek Tokatspor´u 1-0 öne geçirdi. 39.dakikada bu sefer Tokatspor´un bir oyuncusu sakatlandı. Haluk yerini Gökalp´e bıraktı. İlk yarı Tokatspor´un üstünlüğü ile bitti. 1-0

İkinci yarıya iki takım da birer değişiklik yaparak başladılar. Tokatspor 46. dakikada Hakan´ın yerde kalmasıyla penaltı beklemesine rağmen hakem oyunu devam ettirdi. Tokatspor 55. dakikada Eser´in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. Menemenspor son değişikliğini 56. dakikada yaptı. Ahmet yerine oyuna Özkan girdi. Menemenspor 60. dakikada Mert Hakan´ın ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı bekledi. Ama hakem oyunu devam ettirdi. Menemenspor 66. dakikada Mustafa´nın sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselip kafayı vuran Efe şık bir gole imza attı. 1-1

75. dakikada Özkan´ın ortasında Tayfur Emre´nin güzel kafa vuruşunda top üst direkten döndü.

Oyunun sonlarına doğru baskılarını iyice arttıran Menemenspor aradığı galibiyet golünü penaltıdan buldu. 78. dakikada Mustafa Şen´in ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Mert Hakan gole çevirdi. 2-1

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maçı Menemenspor 2-1 kazandı.

Gökhan Ünal Sakatlandı! Erman´da yırtık var Maçın 16. dakikasında kaleci Atacan ile çarpışarak sakatlanan Menemen´in deneyimli gol silahı Gökhan Ünal bu hafta takımdaki yerini alamayacak. Erman ise arka adalesindeki yırtık nedeni ile 3 hafta takımdaki yerini alamayacak.

Haber: Gökay ÖZALP

 
HALK OYUNLARI SEÇMELİ DERS OLSUN...
 
CHP 93 YAŞINDA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen Tekledi
Menemen Tekledi
Menemen Belediyespor transferde hız kesmiyor
Menemen Belediyespor transferde hız kesmiyor
Hazırlıklarda sona doğru
Hazırlıklarda sona doğru
Mazlum ameliyat oldu
Mazlum ameliyat oldu
Asarlık Minikler Turnuvası
Asarlık Minikler Turnuvası
?Fenerbahçe Sevdalısıyız?
?Fenerbahçe Sevdalısıyız?
Şanssızlık?
Şanssızlık?
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Menemenspor Tam Gaz
Menemenspor Tam Gaz
Dünya Şampiyonası´na gidiyorlar
Dünya Şampiyonası´na gidiyorlar
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın