Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
1 Ağustos 2014 Cuma - 09:20

Başkan Şahin, Takıma güveniyorum, sezon sonunda yüzümüzü güldürecek”

Ramazan Bayramı nedeniyle Onursal Başkanı olduğu Menemen Belediyespor'a bir ziyaret gerçekleştiren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, takıma güvendiğini ifade ederek, Eminim ki geçen sene olduğu gibi bu sene de birbirine kenetlenmiş ve

Başkan Şahin,  Takıma güveniyorum, sezon sonunda yüzümüzü güldürecek”

Spor Toto 2Lig Beyaz grupta uzun bir aradan sonra yeniden mücadele etme fırsatı bulan Menemen Belediyespor’da, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde, Menemen Belediyespor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan Kulübün Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Kulübün Başkan ve Yöneticileri ile Teknik Heyet ve oyuncuların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

“Sezon sonunda güzellikler yaşayacağız”

Menemen Belediyespor’un bir üst lig olan PTT 1. Lig ve sonrasında Spor Toto Süper Lig’e çıkma şansının her zaman var olduğunu ifade eden Başkan Tahir Şahin törende şunları söyledi; “Futbol, ligler arasında çok önemli farklılıklar göstermez. Akhisar ve Altınordu yaptıysa, Menemen niye yapmasın. Yapanlar bizden iyi değil. İdmanda iyi çalışan ligde karşılığını alıyor. İşine kim en iyi sahip çıkıyor, karşılığını alıyor. Biz bunu geçen yıl gördük. Arkadaşça ve kardeşçe bir ortamı bu yıl da niye görmeyelim diyoruz. 3 haftalık çalışma dönemi bitti, şimdi önümüzde ligin başlamasına 1 aylık önemli bir süre var. 6 yeni arkadaşımız aramıza katıldı. İskelet kadroyu bozmadan, 6 arkadaşımızla kucaklaşarak, yine aynı aile ortamı içerisinde bunu bu yıl da görebiliriz. İnşallah sezon sonunda nasıl Konya’da güzellikler yaşadık, bu kez ama Eskişehir’de ama Antalya’da mutlaka güzellikler yaşarız. Bu güzellikleri yaşayacağımıza ben inanıyorum.”

Kulüp Tesisleri’ndeki bayramlaşma törenin ardından sarı lacivertli ekip, Çavuş Sahası’nda bayram tatili dönüşü ilk idmanına çıktı.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 
MEBET Uluslararası Arenada
 
Türkiye'nin patlıcanı Menemen'de tanıtılacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen Belediyespor`da transfer
Menemen Belediyespor`da transfer
Menemen Belediyespor dünyayı dolaşacak
Menemen Belediyespor dünyayı dolaşacak
Menemen Belediyespor sezonu açtı
Menemen Belediyespor sezonu açtı
Geleceğin Judocuları Yetişiyor
Geleceğin Judocuları Yetişiyor
Onur Bulut Menemen Belediyespor'da
Onur Bulut Menemen Belediyespor'da
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın